Ajakiri

Koma resto – uus tase
28. September 2018

Eesti uus õllekultuur sammub jõudsalt edasi. Beebimähkmeid ei ole enam tarvis, jalad on all ja samm kindel. Katseeksitusmeetodil enam õlut ei pruulita, hullude ideede aeg on möödas, poolhobipruulijatest saavad päris õllekojad, millede toodang kogub tuntust meil ja mujal.

Loe edasi

Veinivilla on mõisaks saamas
25. September 2018

Vana Euroopa veinimõisade ajalugu ning järjepidevus ulatub aastasadade taha. See on lugupidamist väärt. Meil siin Eestis ei ole kusagilt nii pikkasid pärislugusid võtta. Neid katseid, kus mõnede toodete, restoranide või muude asutuste (aja)lugu pikaks ja järjepidevaks luuletatakse, ei saa kuidagi arvesse võtta. Seepärast olgem pigem uhked oma veel hästi lühikeste, aga see-eest väga eredate lugude üle. Üks niisugune on Veinivilla lugu. Saanud alguse aastal 2014.

Loe edasi

Lihtsuse võlu
23. September 2018

Pädaste mõisa restoran Alexander läheb sügishooajale Muhu saarel ning kolimisele talveks Tallinna vastu uue peakokaga. Adrian Klonowskiga kevadel samal ajal saarele saabunud Stefan Berwanger töötas alguses Adriani parema käena ning võttis viimase lahkudes ameti üle.

Loe edasi

Väike-Olaf kolis Maša juurde sisse
19. September 2018

Kas kohvik-restot Olaf teate? See, mis kolis hiljuti (restorani) Maša tiiva alla. Päris täpselt on tegemist Väike-Olafiga ehk siis restorani prooviavamisega – nii nagu praegu on moes. Suur-Olaf teeb uksed lahti siis, kui avatakse uus kaubanduskeskus T1 ja asub seal. Kuid ka Väike-Olaf jääb edasi eksisteerima ning tulevikus on tegemist kahe erineva restoraniga, millel on üks kontseptsioon, kuid pisut erinevad menüüd, et mõlemad restoranid oleksid meelepärased ümbruses liikuvatele inimestele.

Loe edasi

Vaat kus Ülo!
12. September 2018

Kuni käesoleva aastani oli Ülo unarusse jäätud nimi – juba neliteist aastat ei ole seda ühelegi poisslapsele nimeks pandud. Sellel aastal aga saime korraga kaks Ülot. Poiss ei ole neist ikka veel kumbki. Üks on hoopis õlu ja teine restoran. Mõlemaga saab teha tutvust Tallinnas, Kopli tänav 16.

Loe edasi

Whisper Sister. Iga jook on erinev emotsioon
7. September 2018

Praegusel ajal, kus kõik söögi- ja joogiasutused sõna otseses mõttes janunevad tähelepanu järele ning ilma selleta närtsivad kiiresti, on kosutav kohata vastupidist. Järgnev lugu on baarist, mis tähelepanu pälvimiseks ei tee mitte midagi.

Loe edasi

Infusion Mixology Bar. Nimi räägib enda eest
5. September 2018

Tõepoolest. Pikka juttu selle uue baari tutvustamiseks vaja ei lähe. Tallinnas, Pärnu maantee 20, seal, kus varem on olnud pubi St Patrick ja veiniresto PM 20, asub nüüd Infusion Mixology Bar. Nelja meest, kes baari asutasid – Andres Abro, Kirill Kornilov, Martin Jaska ja Gert Sarapuu – ühendab kirg kokteilide vastu. Mitte niisuguste, mida riiulis seisvate pudelite sisudest on kerge kokku segada, vaid arvukatest isevalmistatud koostisainetest keeruka ülesehitusega jookide vastu.

Loe edasi
?>