Ajakiri

Meie vein on õlu! Päriselt ka või?
28. February 2019

Eesti on käsitööõlle suur maa. Kuidas siin? Eks suurtel on ikka suuremad probleemid kui väikestel – seda saame seekord Eesti kohta tõdeda. Toit on meil hea ja õlled on meil head, aga… Omavahel kokku ei taha need sobida. Õllede maitsed käivad ülbelt toitude maitsest üle.

Loe edasi

Põhjala on täitsa Põhjas!
19. February 2019

Pruulikoda Põhjala sai oma nime selle järgi, et ainult 2% kogu maailma inimestest elab pruulikoja asukohast Eestis veel rohkem Põhja pool. Siinses valdavalt jahedas ja sageli külmas kliimas on hea juua tumedat õlut. See loob sooja enesetunde. Balti porter Öö on just niisugune. Ja on veel oluline ka selle poolest, et tegemist on Põhjala esimese pruuliga, mis valmis mustlasõllena, kui oma pruulikoda ei olnudki.

Loe edasi

Veini teejuht 2019
7. February 2019

ESA 8. Veinimessi galerii Jookide serveerimine jääb Eesti restoranides valdavalt söögipakkumise tasemele alla, kipub olema üksluine ja samad joogid on paljude restoranide lemmikud. Ometi on joogiäri Eestis väga konkurentsitihe ning saada peaks olema kõike, mida hing ihkab. Veinimess näitab kindlasti hästi kõike seda, mis saadaval on ning boonuseks hulgaliselt uudiseid pealekauba. Võtame selle messi põhjalikult […]

Loe edasi
?>