Ajakiri

Tabac. Sinule mokkamööda tubakas
27. June 2019

Tabac… Vastab alati ootustele ja oskab neid iga kord veidi ületada ka. Sinna võib minna jooma klaasi õlut või siis kulgema ehk improviseeritud degustatsioonimenüüle, just nii nagu meiega juhtus. Sinna võib minna madalate või kõrgete ootustega. Ja ka päris ilma igususte ootusteta. Tabac toob rahuolu hinge.

Loe edasi

Restoran 180 Degrees. Tallinnast saab uus Berliin
19. June 2019

Kus on kõige parem söök Tallinnas? Vastus sellele küsimusele oleneb suuresti vastajast endast ja erinevaid vastuseid on rohkesti. Aga ärme aja seda asja liiga keeruliseks. Restoranid võistlevad omavahel järjest vähem, palju tõsisemaks on läinud võistlus linna erinevate osade vahel.

Loe edasi

Džinn on uus õlu?
14. June 2019

Seda, mis toimus Eesti käsitööõllega, nimetatakse revolutsiooniks. Vähe on meie pisiriigis seda, mis kõnetab kogu maailma. Õllesõprade segmendi jaoks on Eesti tõepoolest tõotatud maa. Aga kas olete pannud tähele, et küpsemas on järgmine, mahu poolest väikesem, aga kvaliteedi poolest pigem kõrgemal tasemel revolutsioon? Džinn on uus õlu.

Loe edasi

Pärnu on suveks valmis
7. June 2019

Oleme kevade jooksul Pärnus käinud päris mitu korda. Ikka on see linn andnud mõne uudisega selleks põhjust. Kogusime need kõik siia kokku ja tõdeme nüüd – Pärnu on suveks valmis. Kui sinna lähete, siis vaadake, et pikemaks ajaks või siis mitu korda. Muidu ei jõua te kõike uut ja huvitavat, mida sellel linnal on pakkuda, ära maitsta.

Loe edasi

Balti Jaama Turg. Siin on Tallinna uus maitse!
5. June 2019

Teiste turgudega võrreldes on Balti Jaama Turg poisike – asutatud 1993. aastal. Missugune turg siis välja nägi, seda ei pea mälusoppidest otsima, seda võib praegugi näha uue turuhoone-taguse platsi ääres.

Loe edasi
?>