Ajakiri

Pöörane veinibaar Pagari tänaval
28. June 2018

Restoranides Leib ja Umami töötab terve hulk ambitsioonikaid sommeljeesid, kes Eesti mastaapides on jõudnud oma arengutee lõppu. Siit edasi ei ole minna mitte kusagile. Kuhu veel, kui juba töötad kõige paremas veinirestoranis?

Loe edasi

Suvetuur. Juuni
12. June 2018

Nii ilusat suve ei ole Eestimaal olnud aastaid. Sellest ilma ei taha jääda mitte keegi! Kutsume teid kaasa heade maitsete suvetuurile üle kogu Eesti. Rändame ringi, uudistame ja maitseme kõike, mis tundub isuäratav. Ja kui kogemus väärib teistega jagamist, siis seda ka teeme.

Loe edasi

Pavel Gurjanovi kõige suurem või(s)tlus
8. June 2018

Kõik! Valmis! Ja nüüd teele! Pavel Gurjanov on teel oma elu kõige suuremale võistlusele – kokavõistlusele Bocuse d’Or. See on üks kahest kokandusmaailma suurvõistlusest maailmas. Võistlus toimub kutsetega ning on individuaalne. Teine võistlus, Kulinaaria Olümpia, on võistkondlik, kus osalevad erinevate maade kokakoondised.

Loe edasi

Meistrite õhtusöök
6. June 2018

Möödunud nädalal toimus Tartu restoranis Joyce maraton-õhtusöök Neljal Käel. Neli Kätt kuulusid kunagisele Eesti ühele andekamale noorkokk Mihkel Manglusele ja tema esimesele õpetajale ning ühele praegustest suurtest eeskujudest – Vladislav Djatšukile.

Loe edasi
?>