Ajakiri

Lapsed söönuks Siidrifarmis
27. August 2019

26. septembril toimub kolmandat korda heategevuslik õtusöök “Lapsed söönuks”, seekord Siidrifarmis, Kose vallas. Süüa pakuvad neli restorani: Wicca, Meat Market, NOA Peakoka Pool ja Leib. Miks üritus juba kolmandat aastat toimub? Mis motiveerib restoranide esindajaid andma oma vabatahtlikku panust? Kas ühe õhtusöögiga saab parandada maailma?

Loe edasi

Koma. Niisugust Eestit me tahtsimegi!
20. August 2019

Nagu sildilt näha, ei ole Koma enam pelgalt resto, vaid on nüüd Koma Pühaste Õlleresto. Järgmisele astmele minek algas veidi ehmataval moel, kui ühel päeval ilmus sotsiaalmeediasse teade, et võtke viimast, Koma sulgeb uksed. Kohkunud klientuuri lohutati ühe sõnaga – “ajutiselt”. Peale mõnenädalast pausi avati uuesti uksed 11. juulil ja alles siis paljastati saladus lõplikult – ambitsioonikas restoran ja kultuslikuks muutuma hakkav pruulikoda ühendavad jõud!

Loe edasi

Veel ehitushõnguline Wasa
8. August 2019

Uusi hotelle ei avata Eestis hirmus tihti. Iga uue ööbimiskoha tulek on sündmus omaette. Wasa avamine Pärnus oli kauaoodatud sündmus. Oodati segaste tunnetega, ikkagi veel üks spaa rohkem. Mida see tähendab niigi konkurentsitihedale ning hooaegadest mõjutatud turule?

Loe edasi
?>