Ajakiri

GMP Pühajärve restoran kutsub peakoka poole
31. August 2018

Käesoleva aasta eripära Eesti restoranimaailmas on peakokasaalide  ja -laudade esilekerkimine päris mitmes restoranis. Võib-olla jäi märkamata, et algust tegi sellega GMP Pühajärve Restoran, mis eraldas ja kujundas selleksühe osa oma söögisaalist. Seal pakutakse nüüd kas viiest või seitsmest roast koosnevat maitsmismenüüd koos alkohoolsete või alkoholivabade jookide paketiga.

Loe edasi

Saare- ja Muhumaa selle suve kolm maitset
23. August 2018

Kuressaare Hafen, Pädaste Jahtklubi ja Koguva sadama Noodakuur on Saare- ja Muhumaa selle suve värvid. Kes neid kogeda ei ole jõudnud, peaks veel kiiresti proovima, sest järgmine suvi on järgmisel aastal ning siis on jälle kindlasti paljud asjad hoopis teistmoodi.

Loe edasi

Hapsal Dietrich suvel ja talvel
16. August 2018

Suvel elu Haapsalus keeb. Muidu vaikne väikelinn tahaks otsekui kogu aktiivse elu suvel ära elada, et muul ajal lihtsalt olla ja kodunt väljas mitte käia. Ka hästi süüa saab suvel Haapsalus praktiliselt igal sammul. Enne lõppeb Haapsalus olemise aeg otsa, kui kõik kohad saavad läbi käidud.

Loe edasi

The Able Butcher väärtustab Eesti liha
14. August 2018

Hilton on Tallinna üks imposantsemaid hotelle. Hotelli restoran The Able Butcher on nimele vastavalt liharestoran, kus hotellirestorani eripärast tingituna saavad söönuks ka need, kes eelistavad muud. Algul tähelepanu poolest Tallinna tuntumate liharestoranide varju jäänud The Able Butcher on nüüdseks ennast sisse töötanud ning hakkab “musklit näitama”.

Loe edasi

Salt teeb restorani maailma äärtel
7. August 2018

Väikest pool-keldriruumides asuvat restorani Salt ei ole avara ja loodusliku ümbrusega õnnistatud. Sellele vaatamata hõljub väikestes ruumides suur emotsioon ning ükskõiksena ei lahku sellest restoranist mitte keegi mitte kunagi. Aasta alguses nautisime Saltiga koos maailm äärel Lõuna-Aafrikat. Möödunud nädalal kompas Salt aga meie oma Eestimaa ääri ning pani ühe-päeva-resto püsti Harilaiul Saaremaal.

Loe edasi

Tartu. Fast Kauss & slow Hõlm
2. August 2018

Oleme pikka aega jälginud, kuidas Tartu söögikohad olid enamalt jaolt üks suur ja ühesugune mass, kus teiste seast eristumist leidus vähe. Kuidas nüüd? Võtame ette kaks äärmust. Lõunakeskuse uue tänavatoiduala, kus burgeri ja fish&chips’i vahele on ennast pressinud üks Kauss. Ja Tartu kõige hedonistlikuma söögikoha, hotelli Lydia restorani Hõlm.

Loe edasi
?>