Ajakiri

Depressiivsest eksklusiivseks. Viljandi lugu.
23. October 2023

Kui ansambel HU? 2008 aastal tuli välja lauluga “Depresiivsed Eesti väikelinnad”, siis puudutas see inimesi nii väga, et viidi isegi läbi küsitlus, kas sõnum peab paika. Kolm igast neljast vastajast arvas, et peab küll. Kas Eesti suuruselt kuues linn Viljandi on väikelinn? Selle üle võib vaielda, aga  depressivsete hulka kuulus kindlasti. Miks?

Ei olnud Viljandis ei isikupärast hotelli, ega ka söögikohta, mille pärast sinna sõitma oleks pidanud. Nüüd on teisiti, kuid ikkagi lähevad hea tuttava silmad päris suureks, kui räägime talle oma plaanist veeta Viljandis kolm ööd ja neli pikka päeva.

Viljandist tagasi, oleme rahulolevad ja rahulolematud üheaegselt. Rahul sellega, et oli vahva reis. Mitte rahul sellega, et päris mitu kohta jäid kogemata, kuna neli päeva osutus liiga lühikeseks ajaks, et kõigest heast, mida Viljandi pakub, osa saada. Üks on siiski kindel. Viljandi ei ole päris kindlasti enam depressiivane. Viljandi on nüüd… eksklusiivne.

Loe edasi

Leedu TOP 30 restorani
18. October 2023

Novembris avalikustab Michelin oma Läti restoranijuhi. Leedust saab siis ainus kolmest Baltimaast, kus seni veel puudub rahvusvaheline restoranigiid. See aga ei tähenda, et Leedus paremate restoranide teejuhti üldse ei ole. Kohalik Academy of Good Food soovitab TOP 30 Leedu restorani. Käisime Vilniuses ja valisime nende seast välja oma lemmikud.

Loe edasi

Head teed White Guide, tere tulemast Falstaff!
9. October 2023

Niisuguse pealkirjaga kiri on jõudnud restoranideni, milliseid White Guide soovitab. See soovitus on jõus kuni 19. novembrini. Sellel päeval lõpetab White Guide oma tegevuse Eestis ja uus restoranijuht Falstaff kuulutab välja oma esimese Eesti restoranide teejuhi.

Loe edasi

Eesti külalislahkuse uus tase
4. October 2023

Öeldakse, et mis ei tapa, teeb tugevamks. See peab praegu vägagi paika Eesti külalislahkuse majandusharus toimuva osas. Tallinnas on kaks hotelli ärganud uuele elule. Meie esimene kliendikogemus lubab väita, et  nende majutusasutuste eelmised versioonid oleksid otsekui jäänud maha mingisse eelmisse ellu.

Loe edasi
?>