Ajakiri

GOSPA. Heaoluturismi maaletooja.
27. September 2024

Kes 20 aastat tagasi juba kaela kandsid, need mäletavad, et siis juhtus meie külalislahkuse valdkonnas väike ime. Kõikide raviotstarbeliste sanatooriumite kõrvale ilmus esimene spaa. Mis loom see niisugune on, seda ei olnud enamus meist välismaalgi näinud. Kellel Georg Ots spaas õnnestus kiiresti ära käia, see rääkis teadmatutele edasi imelugusid.

Loe edasi

Helsingi muutub külastaja jaoks järjest huvitavamaks
19. September 2024

Aastaid on Helsingi külalislahkuse sektor olnud pisitasa arenev ja etteaimatav. Aga viimase kahe aasta jooksul toimunu põhjal võib öelda, et nüüd on jõutud lausa teise äärmusse. Uudiseid tuleb nii palju, et neid ei jõua vastu võtta.

Naabrite juures toimuvat peab aga kindlasti ise kogema, sestap veetis Eesti Maitsed meeldejääva ööpäeva Soomes praegu enim kõneainet pakkuvas hotellis NH Collection Grand Hansa.

Tegelikult saab see hotell alguse mitte uksest sisse astudes, vaid pigem tänavalt. Hotellist on sõna otseses mõttes tänavale välja valgunud baar. Kunagi avati siinsamas esimene Coca Cola pudel Soomes. Küllap nüüd hakkavad siin toimuma juba uude ajalukku minevad sündmused. Ülihea asukoha tõttu võib sellest saada meelispaik, kus kohalikud omavahel kokku saama hakkavad.

Loe edasi
?>