Ajakiri

Bordoo hea aasta
21. March 2018

Kas viimasel ajal restoranis Bordoo olete käinud? Kui ei ole, siis minge nüüd kindlasti, sest tänavune aasta on kogu restorani senise ajaloo kõige parem. Milles see väljendub? Ennekõike restoranide külastamise kuldreeglis: mine sellesse restorani, kus palju inimesi ees, mitte sinna, kust vaatavad vastu tühjad lauad.

Loe edasi

Sfäär ja erinevad hinged
13. March 2018

Kas mäletate veel seda aega, kui Sfäär avas esimest korda uksed? Kirjutasime siis, et niisugune elustiilikoht kuulub pigem Kopenhaagenisse või Londonisse. Loodetavasti ei olnud meie need, kelle mõtteviis kurja karja kutsus, aga just niimoodi läks. Niisuguse koha külastamiseks, kui oli esimene Sfäär, tuleb nüüd lennata Kopenhaagenisse või Londonisse. Tallinn osutus taolise Sfääri jaoks liiga pisikeseks. See Sfäär oli Tallinna jaoks liiga hea.

Loe edasi

Teletorni Restoran – maitseid kaugemalt ja lähemalt
9. March 2018

Tallinna ja võib-olla et kogu Eesti parima vaatega restoran asub Tallinna Teletorni 22. korrusel. Sellest kohvik-restoranist avaneb kaunis vaade Tallinnale ja kaugemalegi. Restoran taasavas oma uksed eelmise aasta detsembris, mil peakoka kohale asus 2012. aastal Eesti parima koka tiitli pälvinud Vladimir Upeniek.

Loe edasi
?>