Ajakiri

LÄHME TEISTE KOJU SÖÖMA
19. December 2016

Uute trendide loomisega me siin Eestis ei hiilga. Pigem sörgime sabas. Ükskord suurema, teinekord väiksema vahemaaga. Ja ka siis rohkem kopeerime teistelt, kui oma originaalse lähenemisviisiga uusi suundi näitame.

Loe edasi

KOHALIK ON KÕIGILE KOHALIK
16. December 2016

Hiljuti avalikustatud Eesti Maitsete Restoranijuht 2017 kolab ringi ka kohtades, kuhu on harvem asja, ning soovitab restosid, mida paljud ei pruugi üldse teada. Üks niisugune söögikoht on Kohalik. Selle võib leida Tallinna kesklinnast mitte väga kaugelt Uue Maailma asumist, Koidu ja Videviku tänava nurgalt.

Loe edasi

Grenka – lihtsuse võlu
13. December 2016

Mida te teate Valgevene köögist? Ilmselt mitte midagi, või siis väga vähe.
Ega palju teadma ei peagi. Isegi ühest sõnast piisab. Ja see sõna on: grenka. Niisugune on Tallinna ainsa valgevenepärase restorani nimi. Kõige ülejäänuga aitab kõikvõimas Google.

Loe edasi

Mimino – viieaastane Gruusia “pistrik” Jõhvis
7. December 2016

Eesti Maitsete käesoleva aasta restoranijuht soovitab külastada rohkem kui sadat söögikohta üle kogu Eesti. Mimino on nende hulgas esimest korda. Kõige idapoolsem, asub Jõhvis. Autoesinduse, tööriistakeskuse ning bensiinijaama naabruses otse Narva maantee kõrval. Asukoht ilmselt maitseelamusi otsima ei kutsu.

Loe edasi
?>