Ajakiri

Räägime uue reaalsuse paremast poolest
26. June 2020

Kui maailm lukku keerati, siis ütlesid teadjamad, et kui lukud uuesti avanevad, ootab meid ees muutund maailm ja uus reaalsus. Kuigi kõik lukud veel päris lahti ei ole, on esimesed uued kombed juba nähtavad. Ja nagu iga uue puhul, on head ja on halba. Räägime siinkohal heast.

Loe edasi

Gastronoomist Kosmosesse. Kolm korralikku kogemust Pärnumaal
16. June 2020

Käsitööjookide meisterdajal Mamm&Frukt on oma maitsetuba Pärnus, aadressil Supeluse 1. Selle Segasumma Suvila õige päris on Villa Oliver. Koht on suurepärane nii väikeseks aperitiiviks kui ka hoopis ulatuslikumaks degustatsiooniks. Väikejoogid kappavad Eestis hiigelsammudega paremuse poole. Ühe tegija arengulugu on huvitav kuulata ning kõige viimasemaid arenguid klaasist kõrvale rüübata.

Loe edasi

Põhjaka – maailma näinud maaköök
12. June 2020

Elu Põhjakal on saanud sisse täiesti uue hoo. Tõsist maatoitu on tõsiselt tehtud kohe kümme aastat. See on ühele restoranile raugaiga, kus tüdimus kipub võimust võtma, väsimus head tuju rikkuma ning head ideed kõik ammendunud olema. Tõsiselt ja ausalt on kohaliku toorainega kõikvõimalikud toidud kõikvõimalikul moel läbi tehtud. Kas see ongi uste kinnipanemise aeg ja koht?

Loe edasi

“Tule Estonia restoraan…”
4. June 2020

Kõigile, kes viimaste päevade jooksul on sammunud üle Raekoja platsi, peaks see lause olema tuttav. Platsi söögikohad oma kätte kahmanud võõramaised elukunstnikud võitlevad nüüd sellesama elu eest. Eestlasele pakutakse müügiks niisugust Estoniat, mille olemasolust neil ei ole siiamaani aimugi olnud.

Loe edasi
?>