Klubi

Maitsev september. Esimene nädal

31. August 2020

 

Suvi on möödas ja kauakardetud kurjakuulutav aeg restoranide jaoks algab nüüd. Käigem siis ikka võimalustele vastavalt kodunt väljas söömas ja ärgem jätkem oma lemmiktoidukohti virelema.

Selle nädala kõige maitsvamad palad leiate siit:

 

Smak

 

Nädala soovitus – restoran Smak. Tallinnas Kochi aitades asuv restoran sai just maha uue merelise menüüga. Mereandide kõrval on menüüs oluline roll struudlitel. Ootuspärane saab siin kokku ootamatuga. Nii väidab White Guide oma uues restoranisoovituses.

 

Saaremaa toidufestival

 

Mis siis, et suvi on läbi. Saaremaale on põhjust sõita igal aastaajal ja iga ilmaga. Septembri alguses veel eriti, sest siis toimub Saaremaa Toidufestival. Programm on väga mitmeksine. Veendu ise SIIN.

 

Vähipidu Rivieras

 

Teadmiseks neile, kes vähkidega maiustada veel ei ole jõudnud või ikka veel küll ei ole saanud. Kolmapäeval on Riviera Palais Barasserie’s vähipidu.

 

Georg Ots 100 õhtusöök ja kontsert

 

Soolasiig puskari-vaarikakastmes, veinis hautatud veise küljeliha ja jõhvikakissell. Niisugune on restorani Estonia intrigeeriv menüü Georg Otsa 100. sünniaastapäeva tähistamiseks.

 

Tallinn Coffee Festival 2020

 

Eriti hästi pääsevad maitsed mõjule koos kohvifestivalile järgneva kontserdi vaatamisega.

 

Gurmeeturgude nädalalõpp


Nii see on. Laupäevane Tallinna gurmeeturg toimub, teadagi, Kadriorus NOPi hoovis.

Haapsalu gurmeeturg laotab ennast laiali vanalinnas.

Pühapäeval aga on järg Põhjala tehase turupäeva käes.

Veel

Maitseküllane puhkus Eestis

Falstaff soovitab 10 hoolikalt valitud hotelli Eestis, kuhu minna maitseküllasele ja puhkusele kohe praegu, sest kevadeti  pakub Eesti külalislahkus kõige paremat hinna ja kvaliteedi suhet. Vaata nende pakkumisi siin. Seni ei ole märtsi- ja aprillikuud peetud heaks Eesti külastamise ajaks. Need kuud tähistavad talvenuest...
Loe edasi

Gobi pakub haruldasi veine

Sellest, et äsja Rotermannis avatud Gruusia restoran pakub kogemust, mida isegi Gruusiast endast ei leia, teatasime möödunud kuu alguses. Nüüd on Gobi (taas)külastamiseks üks põhjus rohkem. Siin pakutakse haruldasi veine. Hiljuti käis Luka Khinkiladze autoriköögiga tutvumas Nikoloz Khomasuridze. See noor mees on üle Gruusia...
Loe edasi

Uma. Tasus oodata

Nimi selle restorani kohta palju ei ütle? Või siiski? Kui juba kohal olete siis selgub esimese pilguga söögikaardile risti vastupidine tõde. U = Unorthodox. M = Modern. A = Asia. Uma on aasia maitsete sõprade kogunemispaik. Resto toidud ei pärine ühestki konkreetsest riigist ning...
Loe edasi