Ajakiri

Eest jook kuulub Eesti söögi kõrvale

17. November 2020

82 Eesti söögikohta ning 159 kõige erinevamat Eesti jooki said möödunud pühapäeval omavahel kokku Kultuurikatlas. Restoranidel on rasked ajad. Söögikohtade arv jääb väiksemaks, kuid need, mis jäävad, saavad paremaks. Põhjamaades on kõik, mis vähegi söödav, potti või pannile juba pandud, aga selle kõrvale juuakse valdavalt mujal valminud jooke. Eesti joogid on teinud läbi nii ulatusliku ja kiire arengu, et ei ole olemas Eesti sööki, mille kõrvale ei leiaks mitut võimalikku Eesti jooki. Kohaliku söögi sobitamisel kohaliku joogiga võiks Eesti näidata eeskuju kõigile teistele maadele.

Toimusid kaks kokteilivõistlust: Parim Eestimaine Kokteil 2020 ja Junimperium Trophy. Kuulutati välja White Guide Eesti 2021.

 

Veel

MaheAed vanalinnas. Tee kosmosest saatkonnaks… Ja tagasi kosmosesse

Von Krahli Aed on 15 aastat vana restoran Tallinna vanalinnas, mille lugu on huvitav selle poolest, kuidas pooleteise aastakümne jooksul on kosmosest toidumaastikul saanud reaalsus. Sisseastuja saab kohe ja hästi informeeritud juba välisukse taga. Erinevad soovitajad ei ole olnud kitsid Aeda märkama ja teistele edasi...
Loe edasi

“Nägijaks saamine” restoranis Ö

Von Krahli Aed on 15 aastat vana restoran Tallinna vanalinnas, mille lugu on huvitav selle poolest, kuidas pooleteise aastakümne jooksul on kosmosest toidumaastikul saanud reaalsus. Sisseastuja saab kohe ja hästi informeeritud juba välisukse taga. Erinevad soovitajad ei ole olnud kitsid Aeda märkama ja teistele edasi...
Loe edasi

Kaks Kokka. 2 on siin maagiline number

Von Krahli Aed on 15 aastat vana restoran Tallinna vanalinnas, mille lugu on huvitav selle poolest, kuidas pooleteise aastakümne jooksul on kosmosest toidumaastikul saanud reaalsus. Sisseastuja saab kohe ja hästi informeeritud juba välisukse taga. Erinevad soovitajad ei ole olnud kitsid Aeda märkama ja teistele edasi...
Loe edasi