Ajakiri

Supile!

5. Oktoober 2018

 

Supp on Eesti köögis roog, millest kirjutades kipub kirjavahemärgiks küsimärk. Missugune roll on supil meie köögis? Muidugi igapäevane. Aga kui mõelda, millest ja kuidas me suppi keedame, siis pigem suvaline.

Alustame puljongist. Sellest ju oleneb supi puhul kõige rohkem. Kunagi keedeti see ise kokku, kuid viimasel ajal viitsitakse vähem vaeva näha. Arengu vastu ei saa ega peagi – igaüks kulutagu ikka kõige rohkem aega sellele, mis on tema ainulaadne oskus. Food Studio on võtnud korraliku puljongi keetmise vaeva enda kanda. 

Nende naturaalne puljong valmib vanal heal kombel pika kokkukeetmise tulemusena ning on aus säilitusainetest vaba vedelik. Vähendab vaeva kodus ja miks mitte ka restoranides.

Kui korralik puljong olemas, siis jääb rohkem aega mõelda sellele, et supp tuleks tervislik ja hea ka muude koostisainete poolest. Ja mis kõige tähtsam – oleks nauditav süüa. Aga sellele mõtlevad praegu paraku veel vähesed. Nii söömegi suvalist, lihtsalt kõhutäiteks tehtud suppi kodus ja kodunt väljas ka.

Food Studio otsustas niisugust suhtumist muuta. Näitas kõigepealt ise eeskuju, mida kõike puljongiga teha saab. Smuutist jäätiseni, igapäevasest kiirsupist fantaasiarikaste gurmeeroogadeni.

Ja nüüd kutsub ka teisi oma eeskujule järgnema. 12. novembril, üheskoos Baltimaade kõige paremate restoranide väljakuulutamisega saab Food Studio initsiatiivil ja toetusel teatavaks ka see söögikoht Eestis, mis pakub kõige paremat suppi.

Üritusele on seekord oodatud kõik, keda huvitavad uudised kodunt väljas söömise vallas. Järjest täieneva programmiga saab tutvuda siin.

Uks Food Studio puljongimaailma avaneb siin.

 

Veel

Kaks kabedat

Lõputu võidujooks hindade ja sissetulekute vahel on praegu niisuguses seisus, kus hinnad on ennast pikalt ette rebinud. Restorani minek ei ole küll esimene meelelahutus, mis pähe tuleb. Aga kui minek ikkagi ees seisab, tahaks olla kindel, et pärast ei ole rahast tuliselt kahju. Pakume välja...
Loe edasi

Sibulate uus kodu

Lõputu võidujooks hindade ja sissetulekute vahel on praegu niisuguses seisus, kus hinnad on ennast pikalt ette rebinud. Restorani minek ei ole küll esimene meelelahutus, mis pähe tuleb. Aga kui minek ikkagi ees seisab, tahaks olla kindel, et pärast ei ole rahast tuliselt kahju. Pakume välja...
Loe edasi

Uus hing Eesti restoranimaastikul

Lõputu võidujooks hindade ja sissetulekute vahel on praegu niisuguses seisus, kus hinnad on ennast pikalt ette rebinud. Restorani minek ei ole küll esimene meelelahutus, mis pähe tuleb. Aga kui minek ikkagi ees seisab, tahaks olla kindel, et pärast ei ole rahast tuliselt kahju. Pakume välja...
Loe edasi