Ajakiri

Tabac – seda ei osanud oodata

30. Aprill 2018

Tabac asub Tallinna vanalinnas kurikuulsa Suur-Karja tänava servas. Kahtlane on see tänav isegi nende jaoks, kes sinna kaua aega jalgagi pole tõstnud. Tegemist ju tuntud lärmi-tänavaga, mille asukatel on õhtuti raske sõba silmale saada. Lärm tänaval kasvas üle lärmiks meedias ja mujalgi. Ka see oli vali ning kestis kaua.

Nüüd näib olevat vaikus majas. Lärmajad sulgevad, ontlikud asutused avavad uksi. Tänava kõige erilisem uustulnukas on Tabac. Aknast sisse vaadates ei eristu teistest kohtadest eriti millegi poolest. Kui aga sisse astuda ja maha istuda, siis selgub üpris kiiresti, et tegemist on hoopis teistsuguse kohaga, kui võis arvata. Ja seda kõige paremas mõttes.

Kodunt väljas söömise teemat kajastavat meediat on Eestis väga vähe. Juhtume kokku noorte kolleegidega Näljasest Nelikust ning otsustame seekord teha Tabacist ülevaate üheskoos.

Vaata rohkem infot Näljase Neliku Tabaci külastuse kohta siit.

Veel

Tants austritega

  Austri avamine on meist enamikule üks suur pusimine. Aga kahele mehele Eestis on see pigem tants. Avamisel peavad käed olema sirged ja ainult randmed liikuma nii, otsekui tantsiks avaja oma peos oleva austriga. Proovige! Aga selleks, et välja tuleks peate proovima aastaid. Anti Lepik...
Loe edasi

Narva. Meie Narva

  Austri avamine on meist enamikule üks suur pusimine. Aga kahele mehele Eestis on see pigem tants. Avamisel peavad käed olema sirged ja ainult randmed liikuma nii, otsekui tantsiks avaja oma peos oleva austriga. Proovige! Aga selleks, et välja tuleks peate proovima aastaid. Anti Lepik...
Loe edasi

Otepää – ka maitsepealinn?

  Austri avamine on meist enamikule üks suur pusimine. Aga kahele mehele Eestis on see pigem tants. Avamisel peavad käed olema sirged ja ainult randmed liikuma nii, otsekui tantsiks avaja oma peos oleva austriga. Proovige! Aga selleks, et välja tuleks peate proovima aastaid. Anti Lepik...
Loe edasi