Ajakiri

Tabac – seda ei osanud oodata

30. Aprill 2018

Tabac asub Tallinna vanalinnas kurikuulsa Suur-Karja tänava servas. Kahtlane on see tänav isegi nende jaoks, kes sinna kaua aega jalgagi pole tõstnud. Tegemist ju tuntud lärmi-tänavaga, mille asukatel on õhtuti raske sõba silmale saada. Lärm tänaval kasvas üle lärmiks meedias ja mujalgi. Ka see oli vali ning kestis kaua.

Nüüd näib olevat vaikus majas. Lärmajad sulgevad, ontlikud asutused avavad uksi. Tänava kõige erilisem uustulnukas on Tabac. Aknast sisse vaadates ei eristu teistest kohtadest eriti millegi poolest. Kui aga sisse astuda ja maha istuda, siis selgub üpris kiiresti, et tegemist on hoopis teistsuguse kohaga, kui võis arvata. Ja seda kõige paremas mõttes.

Kodunt väljas söömise teemat kajastavat meediat on Eestis väga vähe. Juhtume kokku noorte kolleegidega Näljasest Nelikust ning otsustame seekord teha Tabacist ülevaate üheskoos.

Vaata rohkem infot Näljase Neliku Tabaci külastuse kohta siit.

Veel

Maitsvad talvepäevad Lõuna-Eestis

See, et mingid veidrikud, kes kodus süüa ei malda, rändavad ringi ja “kollektsioneerivad” häid maitseid, on ammu teada. Eestlaste seas nende arv muudkui kasvab ja maitserieisile ei pea üldse minema Eestist välja. Ainuüksi Lõuna-Eestis kulub mitu head päeva, et kõik paremad palad saaksid ära proovitud....
Loe edasi

Viis ootamatut (toidu)kogemust

See, et mingid veidrikud, kes kodus süüa ei malda, rändavad ringi ja “kollektsioneerivad” häid maitseid, on ammu teada. Eestlaste seas nende arv muudkui kasvab ja maitserieisile ei pea üldse minema Eestist välja. Ainuüksi Lõuna-Eestis kulub mitu head päeva, et kõik paremad palad saaksid ära proovitud....
Loe edasi

Kampai on nüüd by Kim Mikkola

See, et mingid veidrikud, kes kodus süüa ei malda, rändavad ringi ja “kollektsioneerivad” häid maitseid, on ammu teada. Eestlaste seas nende arv muudkui kasvab ja maitserieisile ei pea üldse minema Eestist välja. Ainuüksi Lõuna-Eestis kulub mitu head päeva, et kõik paremad palad saaksid ära proovitud....
Loe edasi