Ajakiri

Villa Friedheim ja kohvik-restoran Von Gernet Haapsalus

1. Juuni 2021

Käesolev nädal on tähelepanuväärne Haapsalus. Uksed avab kohvik-restoran Von Gernet ja mõne nädala pärast hakkab samas hoones majutust pakkuma eriti eksklusiivne butiikhotell Villa Friedheim. Tähtsuselt võib kõike seda julgelt võrrelda Pädaste mõisa või Villa Ammende sünnilooga.

Suurejooneline villa kuulub GMP gruppi, mida seni teame kui Lõuna-Eesti parima restoraniga GMP Clubhotel’i omanikku Pühajärvel ja GMP Patisserie omanikku Tartus. Kuid uue villaga GMP mitte ei hoia oma senist kõrget taset vaid ületab seda märkimisväärselt. Ehk saab Haapsalust taas kuurort, kuhu on põhjust tulla Peterburi ja Moskva, Stockholmi ning Kopenhaageni koorekihil. Aga seni, kuni nemad veel tulla ei saa, naudime uut tähelepanuköitjat ise.

Villa on nii tuliuus, et koduleht internetis ja kontod sotsiaalmeedias hetkel veel puuduvad.

Kohvik-restoran Von Gernet
Supeluse 2, Haapsalu

vongernet@gmp.ee
Tel 51996608

Veel

Kas esmaspäevast on Eesti kultuursem? Söögi- ja joogikultuursem?

  Esmaspäeval pääsevad inimesed üle pika aja jälle restoranidesse sisse sööma. On uue reaalsuse tõehetk. Mismoodi käituvad külalised? Kuidas saavad hakkama restoranid? Kas tõesti on nüüd kõik hoopis teistoodi, kui oli enne viirust? Nendele küsimustele vastuseid peame veel mõni päev ootama. Kuid oodata on, et...
Loe edasi

Uus reaalsus 2021. Meil ja lähinaabrite juures

  Esmaspäeval pääsevad inimesed üle pika aja jälle restoranidesse sisse sööma. On uue reaalsuse tõehetk. Mismoodi käituvad külalised? Kuidas saavad hakkama restoranid? Kas tõesti on nüüd kõik hoopis teistoodi, kui oli enne viirust? Nendele küsimustele vastuseid peame veel mõni päev ootama. Kuid oodata on, et...
Loe edasi

Leib resto ei saanud 10-aastaseks. Sünnib hoopis Lee

  Esmaspäeval pääsevad inimesed üle pika aja jälle restoranidesse sisse sööma. On uue reaalsuse tõehetk. Mismoodi käituvad külalised? Kuidas saavad hakkama restoranid? Kas tõesti on nüüd kõik hoopis teistoodi, kui oli enne viirust? Nendele küsimustele vastuseid peame veel mõni päev ootama. Kuid oodata on, et...
Loe edasi