Ajakiri

Suvekuulutajad

23. Mai 2023

Kuigi suur suvi ei ole veel käes, kutsuvad ilmad kodunt välja. Söögikohad on selleks valmis. Järgmisel kahel nädalal toimub rohkem olulisi söömaaegu kui varem kahe kuu peale kokku.

Käesoleva nädala kõige oodatum sündmus on kindlasti teade Michelinilt, kas nad soovitavad sellel aastal Eestis rohkem restorane, kui. mullu. Ja muidugi, missuguseid restorane konkreetselt.

Neljapäeval saame teada!

 

 

Sellesama neljapäeva õhtul tähistab restoran Rudolf Tobiase tänavast Rudolf Tobiase 150-ndat sünniaastapäeva Laurent Lequarti šampanjadineega. Viis rooga koos viie erineva šampanjaga pakutakse päris atraktiivse hinnaga.

Samal õhtul toimub restoranis Peet Ruut õhtusöök Austria veinidega.

 

 

Reedel tasub õhtuks jõuda Lõuna-Eestisse, täpsemalt Murimäe veinikeldrisse. Siin toimub õhtusöök, mis on ühelt poolt ehedalt eestimaine ja teiselt poolt metsikult maitsev. Saate näha ja kogeda, kuidas Eesti jook on Eesti kõige parema söögi vääriline. Kõige paremate maitsete jõudmise eest Lõuna-Eestisse kannab hoolt Angelica Udeküll restoranist Wicca.

Samal õhtul jõuavad Austria veinid Tallinnast Pärnusse ja Austria dinner toimub Rannahotellis.

Igav ei hakka ka järgmisel nädal. Juba neljapäeval on Vinho Verde pidu restoranis Puri Kakumäel.

Reedel on Haapsalu restoranis Von Gernet Itaalia veiniõhtusöök.

Laupäeval korraldab restorani Stereo eestvedaja Tiina Kõresoo Viru toidutänava terrassil Ladina kultuuri- ja toidufestivali La Tina.

Pärnus aga esitleb restoran Raimond oma selle suve menüüd.    

 

Veel

Kampai on nüüd by Kim Mikkola

Läinud aasta lõpus hõivas Helsingist Tallinnasse kolinud markantne kokk Kim Mikkola Kampaist ühe nurga ning pani seal püsti 12-kohalise pop-up restorani. Anna kurjale näpp, võtab terve käe. Just nii läkski. Täna avab uksed juba Kampai by Kim Mikkola.  Mida oodata?   View this post on...
Loe edasi

Eesti Veinitee avab uksed

Läinud aasta lõpus hõivas Helsingist Tallinnasse kolinud markantne kokk Kim Mikkola Kampaist ühe nurga ning pani seal püsti 12-kohalise pop-up restorani. Anna kurjale näpp, võtab terve käe. Just nii läkski. Täna avab uksed juba Kampai by Kim Mikkola.  Mida oodata?   View this post on...
Loe edasi

Kogu Eesti gastronoomia areng toimub praegu ühes laoruumis!

Läinud aasta lõpus hõivas Helsingist Tallinnasse kolinud markantne kokk Kim Mikkola Kampaist ühe nurga ning pani seal püsti 12-kohalise pop-up restorani. Anna kurjale näpp, võtab terve käe. Just nii läkski. Täna avab uksed juba Kampai by Kim Mikkola.  Mida oodata?   View this post on...
Loe edasi