Ajakiri

Suvekuulutajad

23. Mai 2023

Kuigi suur suvi ei ole veel käes, kutsuvad ilmad kodunt välja. Söögikohad on selleks valmis. Järgmisel kahel nädalal toimub rohkem olulisi söömaaegu kui varem kahe kuu peale kokku.

Käesoleva nädala kõige oodatum sündmus on kindlasti teade Michelinilt, kas nad soovitavad sellel aastal Eestis rohkem restorane, kui. mullu. Ja muidugi, missuguseid restorane konkreetselt.

Neljapäeval saame teada!

 

 

Sellesama neljapäeva õhtul tähistab restoran Rudolf Tobiase tänavast Rudolf Tobiase 150-ndat sünniaastapäeva Laurent Lequarti šampanjadineega. Viis rooga koos viie erineva šampanjaga pakutakse päris atraktiivse hinnaga.

Samal õhtul toimub restoranis Peet Ruut õhtusöök Austria veinidega.

 

 

Reedel tasub õhtuks jõuda Lõuna-Eestisse, täpsemalt Murimäe veinikeldrisse. Siin toimub õhtusöök, mis on ühelt poolt ehedalt eestimaine ja teiselt poolt metsikult maitsev. Saate näha ja kogeda, kuidas Eesti jook on Eesti kõige parema söögi vääriline. Kõige paremate maitsete jõudmise eest Lõuna-Eestisse kannab hoolt Angelica Udeküll restoranist Wicca.

Samal õhtul jõuavad Austria veinid Tallinnast Pärnusse ja Austria dinner toimub Rannahotellis.

Igav ei hakka ka järgmisel nädal. Juba neljapäeval on Vinho Verde pidu restoranis Puri Kakumäel.

Reedel on Haapsalu restoranis Von Gernet Itaalia veiniõhtusöök.

Laupäeval korraldab restorani Stereo eestvedaja Tiina Kõresoo Viru toidutänava terrassil Ladina kultuuri- ja toidufestivali La Tina.

Pärnus aga esitleb restoran Raimond oma selle suve menüüd.    

 

Veel

Otepää – ka maitsepealinn?

Kui talv Otepäält lahkub, siis loovutab linn oma pealinna tiitli ja vaibub vaikellu. Kampaaniaga Otepää Maitsed püütakse inimesi uuesti Otepääle tagasi tulema meelitada. Aga kas tasub minna? Käisime kohapeal veendumas ja saadud kogemuse põhjal julgeme soovitatada 3+1 kindla peale mineku kohta.   Vidrike külamaja    ...
Loe edasi

Austria reaalsus on Eestis ulme

Kui talv Otepäält lahkub, siis loovutab linn oma pealinna tiitli ja vaibub vaikellu. Kampaaniaga Otepää Maitsed püütakse inimesi uuesti Otepääle tagasi tulema meelitada. Aga kas tasub minna? Käisime kohapeal veendumas ja saadud kogemuse põhjal julgeme soovitatada 3+1 kindla peale mineku kohta.   Vidrike külamaja    ...
Loe edasi

Selle suve kõige imelisem roog?

Kui talv Otepäält lahkub, siis loovutab linn oma pealinna tiitli ja vaibub vaikellu. Kampaaniaga Otepää Maitsed püütakse inimesi uuesti Otepääle tagasi tulema meelitada. Aga kas tasub minna? Käisime kohapeal veendumas ja saadud kogemuse põhjal julgeme soovitatada 3+1 kindla peale mineku kohta.   Vidrike külamaja    ...
Loe edasi