Ajakiri

Leib viimane õhtusöök

5. Oktoober 2020

Veel

Tõsieluseriaal taldrikul ja selle ümber

Paljud kirglikud telerivaatajad ei olnud veel sündinud, kui ETV ekraanil oli juba “Õnne 13”. Paljud praegused sagedased restoranikülastajad ei olnud samuti veel sündinud, kui aadressil Olevimägi 9 oli juba restoran Bocca. Aga elu kirjutab ette stsenaariume, mille sarnast elukutselised stsenaristid ei oska uneski näha. Niimoodi,...
Loe edasi

Söökla uus tulemine?

Paljud kirglikud telerivaatajad ei olnud veel sündinud, kui ETV ekraanil oli juba “Õnne 13”. Paljud praegused sagedased restoranikülastajad ei olnud samuti veel sündinud, kui aadressil Olevimägi 9 oli juba restoran Bocca. Aga elu kirjutab ette stsenaariume, mille sarnast elukutselised stsenaristid ei oska uneski näha. Niimoodi,...
Loe edasi

Maidla Nature Resort. Looduse maagia

Paljud kirglikud telerivaatajad ei olnud veel sündinud, kui ETV ekraanil oli juba “Õnne 13”. Paljud praegused sagedased restoranikülastajad ei olnud samuti veel sündinud, kui aadressil Olevimägi 9 oli juba restoran Bocca. Aga elu kirjutab ette stsenaariume, mille sarnast elukutselised stsenaristid ei oska uneski näha. Niimoodi,...
Loe edasi