Ajakiri

Creation 5. Viie koka õhtusöök
24. May 2017

Möödunud nädalavahetusel väisas Eestit Lõuna-Aafrika ühe kõige huvitavama veinimaja Creation perenaine Carolyn Martin. Viis Eesti tulevikulootusest kokka valisid Creationi veiniportfellist igaüks ühe veini ning tegid selle maitsest inspireerituna veiniga sobiva toidu.

Loe edasi

Vana-Posti tänava uus papagoi
22. May 2017

Tallinna restoranitänavaks tituleeritud Vene tänavale on sellel kevadel sündinud tõsine konkurent Vana-Posti tänava näol. MEKKiga algava ja Pegasusega lõppeva tänava keskele kolis mõne aja eest autoriköögiga Mix. Hiljuti avas seal uksed Tai restoran Nok Nok ja kohe-kohe hakkab kõneainet pakkuma Parrot MiniBar. Omal moel edevad on need asutused kõik, aga Parroti avamine tõotab saada sümboolseks. Kui mitu head […]

Loe edasi

Küülikute elust erinevatel aegadel
18. May 2017

Haapsalu on tore väikelinn. Suvel on seal uskumatult mõnus aega veeta – aeg seisab ning kiiret ei ole mitte kusagile. Muude aastaaegade Haapsalust ei teata väljaspool seda väikelinna suurt midagi. Otsekui ei viikski sinna mitte ükski tee.

Loe edasi

Mihkel Võsotski. Autori sünd
12. May 2017

Isikupärase toiduvalmistamise stiiliga kokkasid on meil palju. Aga otseseid autorikööke, niisuguseid kus kokk restoranile oma nime (tagatiseks) annab, ei ole. Õigemini, lähemas minevikus üks on olnud, aga selle tee sai otsa.

Loe edasi

Eesti maitsed Oslo Maitsehallis
2. May 2017

Mathallen Oslos on midagi niisugust, missuguseks võiks saada Balti jaama turg. Eesti toidu Dream Team oli möödunud nädalal seal, et tutvustada Norra reisi- ja toiduajakirjanikele Eestit, kui hea toidu maad. Varem on sama seltskond sama eesmärgiga käinud Berliinis ja Stockholmis, sügisel ootavad Pariis ja London. Eesti tutvustamist kõige paremate maitsete kaudu korraldab EAS.

Loe edasi
?>