Ajakiri

HERBIVORE OMNIVORE VASTU. NOA
21. February 2017

Maailmas on taimetoit praegu ülipopulaarne. Eestis on sellega nii ja naa. Juttu on palju, aga tegusid… ei ole koguseliselt vähe, kuid oma taimetoitudega me kodunt kaugemal praegu laineid ei lööks.

Eesti esirestoran NOA Peakoka Pool ehitas hiljuti ümber oma köögi ning võttis juurde noort ja entusiastlikku tööjõudu. Restorani tüürivad kaks peakokka Tõnis Siigur (executive chef) ja Orm Oja (head chef). Külalise jaoks tähendab see ennekõike uuendusi toiduvalmistamise viisis ja seda, et restoranil on nüüd kaks menüüd: Herbivore ja Omnivore.

Loe edasi

WICCA ON PARIM NÄDALA KESKEL!
17. February 2017

Laulasmaa spaa restoran Wicca kuulub Eesti kõige paremate söögikohtade hulka juba aastaid. Paremate hulgas püsimise üks eelduseid on kindlasti järjepidev areng. Hiljuti jõudiski lõpule Wicca miljöömuutus. Väliselt mitte väga suur muutus on sisuliselt palju olulisem. Kui varem puudus selge piir restorani Wicca ning spaa muu toitlustuse vahel, siis nüüd on see olemas nii visuaalselt, kui nimeliselt.

Loe edasi

PANGE TÄHELE, LÕUNA-AAFRIKA VABARIIK!
13. February 2017

Paar päeva tagasi toimus restoranis Monaco pinotage’i veiniõhtusöök. Põgusal pilguheidul ei erinenud see sadadest samalaadsetest veiniõhtusöökidest mitte millegi poolest. Aga tegelikult oli see söök otsekui suure jäämäe väike veepealne tipp.

Meile meeldib ennast ikka võrrelda Põhjamaadega, kuid seda tehes kipume jätma tähelepanuta mujal toimuva. Küllap praegu kõige kiirem söögi- ja joogivaldkonna areng toimub meist päris kaugel, kuid ometi meiega paljus uskumatult sarnasel maal – Lõuna-Aafrika Vabariigis.

Loe edasi

RUHE – VÄIKEST REISI VÄÄRIV RESTO
6. February 2017

Vähe on restorane, mille kohta ühe pildiga on võimalik ära näidata praktiliselt kõik, mis on oluline. Puutõvest tahutud rohmakas veesõiduk rannarestorani Ruhe terrassil taustaks kidur puu ja alati vahelduva meeleoluga meri on just niisugune pilt.

Loe edasi
?>